1977 óta foglalkozom hivatásszerűen fotografálással. 1977-től 1982-ig a Vas Népe napilap fotósa, majd főállású fotóriportere voltam. 1982-től a Magyar Távirati Iroda munkatársaként tudósítom a nyugat-dunántúli eseményeket; minden, a régióban történő országos jelentőségű rendezvényen – a sporttól a protokollig – jelen vagyok, műfajtól függetlenül. 

Tudósítóként számos olimpián és világversenyen vehettem részt. 

Eljutottam a világ összes kontinensére. 

Sikeres embernek vallom magamat, mert a hobbimnak és a hobbimból élhetek. 

 

A saját stílus kialakítása a legfontosabb. Mindegy, hogy egy tárgyat, egy tájat vagy egy erotikus képet készítek, a szépség elkötelezettje vagyok. Igyekszem mindenben megmutatni az emberit és a szépet. 

 

Akit fényképezek, annak meg akarom mutatni az egyéniségét. 

 

Több önálló kiadványom, könyvem látott napvilágot, a legbüszkébb a két, Szombathelyről szóló kötetemre vagyok: Szombathely az ezredfordulón (2000 - fotóalbum), Savariától Szombathelyig (2010 - várostörténeti könyv, társszerző: dr. Czetter Ibolya). 

Reklám- és referenciafotókat készítek hazai és külföldi cégeknek, nagyvállalatoknak, szállodáknak. Kérem, tekintse meg Galériánkat! 

 

Az elmúlt 25 esztendőben több ezer fotóm jelent meg napilapokban, folyóiratokban szerte a világon. Önálló kiállításaimmal találkozhatott a nagyközönség idehaza és külföldön egyaránt. 

 

Szaküzletünk és a legkorszerűbb digitális technikával felszerelt műtermünk a város egyik legforgalmasabb utcájában, a Király u. 6.-ban található, ahol munkatársammal, Unger Csilla fotográfussal, szolgáltatásaink széles kínálatával szeretettel várjuk kedves vendégeinket. 

 

Munkánkat segítik: Zsoldos Mónika (stylist), Magosi Beáta (smink), Szmolekné Horváth Szilvia (fodrász)

Unger Csilla

Zsoldos Mónika

Magosi Beáta

Szmolekné Horváth Szilvia

Üdvözlettel: Czika László